Telephone Umum

Kemaren (Rabu, 21 Februari 2007) Gua Market Visit ke daerah Menteng dan sekitarnya. Pas Gua lagi markir motor ke parkiran, Gua ngeliat anak kecil yg bersusah payah mau nelepon pake kursi.

Telephone Umum

3 Responses

  1. banyak jalan menuju roma
    banyak cara untuk nelpon
    moment yang tepat

  2. tapi Om, dia gak bener2an nlp, pas Dia selesai pake tlp itu, Gua cek tlp umumnya…ternyata tlp umumnya ERROR.

  3. huaaa…aku kangen sama telepon umum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: